Hem Använder du dig av någon Smartwatch? (undersökning)

Använder du dig av någon Smartwatch? (undersökning)

Smarta klockor, även kallade Smartwatches, är något som blivit allt mer populärt på senare år när allt fler tillverkare anmanat trenden med dessa små finurliga accessoarer. Idag finns det många olika klockor att välja mellan. Dels finns Apple Watch som kör Apples egna system WatchOS, Pebble och Samsung är också tillverkare som kör på egna gränssnitt till respektives smarta klockor.

Det absolut största system bland smarta klockor är idag Googles egna Android Wear. Android Wear används av stora tillverkare såsom LG, Sony, Motorola och Huawei i Sverige. Systemet används både till smarta klockor med runda som fyrkantiga skärm -format.

Men behövs egentligen en smartwatch till mobilen? Enligt mig är det ett måste när man väl testat en smartwatch. Nu ställer jag frågan till er läsare, använder ni någon smartwatch till mobilen, och i så fall vilken? Kommentarsfältet är fritt!

Bilden är lånad av bane-tech.com

     

Lämna ett svar