Motorola Moto Z visar nu upp sig för kameran i vitt

Vi har vid flertalet tillfällen fått se detta års Moto Z fångats på bild. Då har det varit den svarta modellen som fångats på bild. Nu ser det ut som att den vita modellen också läckt ut på nätet. Vad jag kan se kommer den vita modellen både vara vit på fram och baksidan, vilket vi tycker är väldigt snyggt.

Jag tror inte det är särskilt många veckor kvar innan telefonen lanseras officiellt, då flera bilder kommit in den sista tiden!

Bilden är lånad av phonearena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.