Är det här Meizu Pro 7? (rykte)

Meizu sägs släppa en utmanare till Samsung Galaxy S7 Edge och Galaxy Note 7. Enheten sägs kallas för Pro 7 och erbjuda dubbla kameror och en välvd skärm på långsidorna. Nu har en bild läckt ut på telefonen, och det ser ut att bli en rejäl pjäs Meizu kommer släppa. Jag tror att telefonen kommer ha en skärm som kommer vara runt 6 tum stor, med tanke på bilden.

Telefonen ser ut att få en svängd baksida, något som lär behövas om den ska kunna ligga någorlunda skönt i näven, då skärmen ser ut att bli extremt kurvad.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.