Posted in: Uncategorized

Det här är Huawei Mate 9 (rykte)

Jag har för ett par veckor sedan skrivit att Huawei (förhoppningsvis) snart kommer presentera en ny toppmodell i form av Mate 9, en telefon med stor skärm från det kinesiska företaget. Nu säger sig en källa fått tag på bilder av enheten, och enligt mig ser telefonen ut att bli en “twist” mellan Huawei P9 och Honor 8, då telefonen ser ut att bli av ett enda stycke metall.

Mate 9 ser ut att få dubbla kameror på baksidan. Men istället för att ha dessa kameror på bredden så ser de ut att hamna på längden. Vidare ser telefonen ut att få högtalarna placerade på undersidan, en USB Type – C kontakt och naturligtvis en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan av enheten.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar

Back to Top