LG fortsätter teasa inför V20

LG har redan vid ett tillfälle avslöjat att företagets kommande flaggskepp V20 kommer få ett grymt ljudchipp, det bästa som går att få tag på i en mobil idag. Nu har företaget än en gång bekräftat funktionen. Men man har också gått ut med att V20 kommer erbjuda den bästa bildupplevelsen i en smartphone.
Jag misstänker att V20 kommer få en Quad HD – upplöst skärm, men eftersom LG går ut med denna typ av teaser, så kan det innebära att den faktiskt får UHD – upplösning (4K).
Bilden är lånad av phonearena.com

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.