Hem Så blir namnet på Apples största iPhone (rykte)

Så blir namnet på Apples största iPhone (rykte)

Enligt flera olika källor kan det hända att Apple kommer lansera tre nya iPhones på företagets event nu i september. Men andra källor menar på att Apple bara kommer lansera två telefoner, och inte tre. Enligt den senaste källan kommer Apple bara lansera två telefoner.
En standardmodell med namnet iPhone 7, och en större enhet, som man inte riktigt vet vad Apple kommer döpa till.

Det har tidigare gått rykten om att telefonen kommer kallas för iPhone PRO, då enheten ser ut att få dubbla kameror på baksidan (bland annat). Men enligt den senaste källan så kommer telefonen kallas för iPhone 7 Plus, något jag i alla fall känner mig mycket tveksam till efter all “hype” inför iPhone PRO.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Lämna ett svar