Jag gör en unboxing på Samsung Galaxy S7 Edge

Jag har under dagen äntligen fått mitt efterlängtade testexemplar av Galaxy S7 Edge från Samsung efter en tids väntan. I vanlig ordning har jag tagit och gjort en unboxing – video av telefonen på min Youtube – kanal.

I videon tar jag och går genom vad som medföljer i lådan när man köper en S7 Edge, men tillbehören är densamma i lådan som också ingår till S7 Flat. Samsung är bland få tillverkare som fortfarande skickar med hörlurar till sina high-end telefoner, något jag ser som ett stort plus. Det då flera konsumenter använder hörlurarna som brukar komma med i telefonboxen mycket.

Jag kommer senare under veckan komma ut med ett test på telefonen, men även en hel del annat smått och gott som jag upplever med telefonen. Videon kan ses här.

Tack till Samsung för utlån av enhet!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!