Sony meddelar vilka Xperia – telefoner som kommer få Android 7.0 Nougat

Sony har under gårdagen meddelat vilka modeller i Xperia – serien man tänker sig uppdatera till Android 7.0 Nougat. Android 7.0 för med sig funktioner så som att man kan spegla upp två appar samtidigt direkt på skärmen.

Sony brukar vanligtvis inte tillföra mycket extra bloat på egen bekostnad från (stock) Android, så ser inte fallet ut att bli med Android 7.0 Nougat.
De telefoner från Sony som kommer få Android 7.0 är Xperia Z5, Z5 Compact, Z5 Premium, X, XA, X Performance, Z3+ och Xperia XA Ultra.

Man ska också skicka ut uppdateringen till surfplattan Xperia Z4 Tablet. Jag vet dock inte när Sony tänker börja skicka ut uppdateringen.

Bilden är lånad av androidcommunity.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.