Xiaomi presenterar två nya telefoner 25e augusti (bekräftat)

Xiaomi har under gårdagen skickat ut en officiell inbjudan till ett event som man kommer hålla den 25e augusti, alltså strax före den stora teknikmässan i Berlin. Av tidigare källor att döma kommer Xiaomi visa upp två telefoner: Redmi 4 och Redmi Note 4!

Om vi börjar med Redmi Note 4 så sägs den få en 5,5 tum stor skärm med Full HD – upplösning. Vidare ser det ut som att telefonen får Snapdragons senaste chipp Snapdragon 625 med 2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne med plats för minneskort. Enligt källan kommer telefonen också i en variant med 3 GB RAM och 64 GB lagring.

Om vi istället tar en titt på Redmi Note 4 så ser den ut att få en 5,5 tum stor skärm också den med Full HD – upplösning, chippet Helio X20 med antingen 2 eller 3 GB RAM beroende på om man väljer versionen med 16 eller 64 GB inbyggt minne. Vidare sägs det att telefonen kommer få en bakre 13 MP kamera, en främre 5 MP kamera och ett stort 4100 mAh batteri.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!