iPhone 7 blir iPhone 6 SE (rykte)

Apple är strax runt hörnet med lanseringen av iPhone 7. Men under kvällen har en källa påträffat en okänd iPhone med namn iPhone 6 SE. Vad vi hört kommer skillnaderna mellan iPhone 6S och iPhone 7 inte vara stora alls.
Vi tror därmed att Apple tänker lansera ännu en “mellanmodell” av telefonen. Om Apple nu tänker lansera en iPhone 6 SE så tror jag att man också kommer lansera en större variant av telefonen.
Apple lyckas ofta hålla mycket bakom stängda dörrar.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.