iPhone 6 SE dyker upp i GeekBench

Jag skrev under morgonen om att en källa påträffat en ny iPhone med namn iPhone 6 SE. I det första ryktet visades kartongen till telefonen upp. Men strax efteråt har telefonen visats upp med benchmark programmet GeekBench i bakgrunden. Mycket riktigt så listats namnet “iPhone 6 SE” och telefonen hamnar på siffran 3042 medan den hamnar på siffran 5210 när det kommer till multicore – prestandan.
Detta indikerar enligt källan att telefonen kommer ha ett A10 chipp. Det iPhones haft svårt för tidigare är multicore – prestandan, men det ser ut som att iPhone 6 SE kommer hamna i samma klass som t.ex Samsung Galaxy S7.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa
  

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.