Det här är LG V20 framifrån (rykte)

Det kommer allt närmare en lansering av LG V20, men förvånansvärt har inga bilder på enheten läckt ut i förtid. Men idag har den första påstådda bilden på enheten kommit fram. Av telefonen på bilden att döma, så kommer V20 vara extremt lik LG X Screen enligt mig. Dels för att den också har en extraskärm ovanför huvudskärmen, men också för att telefonerna ser ut att få samma format.
Det ser inte ut som att V20 kommer få några dubbla stereohögtalare på framsidan av bilden att döma.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.