Motorola Moto Z Play påträffas på reklamblad

Då har det hänt igen, Motorola Moto Z Play har visat sig för kameran. Telefonen ser nämligen ut att fastnat på ett reklamblad. Bladet nämner att telefonen kommer bli modulär, ha upp till hela 36 timmars standbytid på 15 minuters laddning och en bakre 16 MP kamera.
Jag tror att Moto Z Play kommer kunna använda sig av samma moduler som Moto Z och Z Force använder sig av. Telefonen förväntas presenteras den 6e september tillsammans med Android 6.0.1 från start.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.