Hem Så blir LG V20

Vi börjar närma oss lanseringen av LG V20 med stormsteg. I takt med att tiden går så framkommer också fler rykten om telefonen. Nu har en källa publicerat rena specifikationer för telefonen, och ni kommer inte bli besvikna på telefonens specifikationer.

Enligt källan kommer V20 få en 5,7 tum stor skärm med Quad HD -upplösning tillsammans med en Quantum IPS – panel. Telefonen ska också ha fått en sekundär skärm (på ovansidan av den stora skärmen) med en upplösning på 1040 x 160 pixlar. Processorn i fråga ska enligt källan handla om Snapdragon 820 med 4 GB RAM. Tyvärr ser det alltså inte ut som att telefonen får 6 GB RAM.

Ett gigantisk 4000 mAh batteri ska enligt källan finnas ombord på telefonen. Självklart med Qualcomms snabbladdningsteknik Quick Charge. Telefonen kommer också med en USB Type C port för laddning och anslutning till datorn. Källan säger också att telefonen kommer med exakt samma kamera som LG G5 har. Det skulle innebära att telefonen skulle få en bakre “main kamera” på 16 megapixlar, en sekundär kamera kamera på 8 megapixlar och en främre kamera på 8 megapixlar. Telefonen presenteras under ett event den 6e september.

Bilden är lånad av phonearena.com

 Tack för tipset!

Lämna ett svar