Här är specifikationerna för Xperia XR och X Compact (rykte)

En källa har under gårdagen släppt en del information som kan visa på Xperia XR och Xperia X Compact`s specifikationer.
Om vi går till Xperia X Compact`s specifikationer ser det ut som att den kommer få en 4,6″ tum stor skärm med Full HD upplösning, chippet Snapdragon 820 med 3 GB RAM, en bakre 23 MP kamera, en främre 8 MP kamera och en USB Type C port.

Om vi istället tar oss en titt på Xperia XR så ser det ut som att mobilerna kommer bli lika i mångt och mycket. Det som kommer skilja dom enligt källan är dels RAM – mängden (4 GB istället för 3 GB) och skärmstorleken, som sägs ha växt från 4,6″ i X Compact till 5,2″ i Xperia X. Ett stort frågetecken är om Sony kommer höja upplösningen från Full HD till Quad HD, som det ser ut nu kommer det inte bli fallet. Telefonerna förväntas presenteras under ett event den 1a september.

Bilden är lånad av Sony

 Källa