Ingen ny Huawei Mate telefon på årets IFA (bekräftat)

Det har tidigare ryktats om att Huawei kommer släppa en uppföljare till förra årets Huawei Mate 8. Så ser fallet dock inte ut att bli, då en anställd på det kinesiska företaget gått ut med den bittra saningen och avslöjat att man inte kommer presentera någon Mate-uppföljare.

Istället säger den anställde att man kommer presentera ett nytt mobilmärke, likt Honor, som Huawei redan har. Den anställde avslöjar att mobilerna i den nya serien kommer ha mellanklasspecifikationer, likt det vi alltså redan sett i Huaweis Honor – serie.
Den nya serien presenteras den 1a september.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.