Så blir Xiaomi Mi Note 2

Under gårdagen trillade det in en bild som kan tänkas visa kommande Xiaomi Mi Note 2`s specifikationer. På bilden framgår det att telefonen bland annat kommer få processorn Snapdragon 821 med 6 GB RAM. Andra specifikationer som nämns är en 5,5 tum stor skärm med Full HD- upplösning, 64 GB inbyggt minne och Android 7.0 från start.

I och med att telefonen sägs lanseras med Android 7.0 från start, så ligger nog en lansering långt bort, det är i alla fall vad jag tror.

Bilden är lånad av thedroidguy.com

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.