Motorola Moto Z Play påträffas i GFXBench

Varje dag dyker det upp nya nyheter om Motorola Moto Z Play, så även denna dag. Denna gång har telefonens specifikationer läckt ut på nätet via benchmarkprogrammet GFXBench. Programmet talar om att telefonen kommer få en 5,5 tum stor skärm med Full HD upplösning, chippet Snapdragon 625 med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en bakre 16 MP kamera, en främre 5 MP kamera och Android 6.0.1 från start. Det är ännu oklart när telefonen kan tänkas lanseras.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.