Xiaomi släpper Mi Note 2 med värstingprestanda (rykte)

Xiaomi har ännu inte hunnit släppa någon Mi Note 2. Enligt flertalet rykten kommer standardmodellen av Mi Note 2 ha 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Enligt källor ska mobilen också få Snapdragon 820. Men enligt en ny källa, så kommer även Mi Note 2 i en bättre version. För enligt denna källa, så kommer Xiaomi också släppa en variant av telefonen med Snapdragon 821, 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.
Det återstår dock att se när Xiaomi presenterar telefonen.

Bilden är lånad av Xiaomi

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.