Meizu presenterar M3 Max – har gigantisk skärm

Meizu har under dagen presenterat M3 Max som ställer sig bra in till budgettelefoner när det kommer till specifikationer. Själva telefonen är byggd i ett stycke aluminium, och går att få i färgerna svart, silver, rosa och guld. Telefonen mäter 163.4 x 81.6 cm och är relativt tunn (för att vara en mellanklass- mobil) med sina 7,94 mm.

Om vi går över till specifikationerna så har telefonen en 6 tum stor skärm med Full HD upplösning, chippet MediaTek Helio X10 (8x 1,8 GHz), 3 GB RAM, 64 GB inbyggt minne som kan utökas med hjälp av minneskort upp till 200 GB, en bakre 13 MP kamera, en främre 5 MP kamera, en fingeravtrycksläsare placerad under skärmen och Android 6.0.1 från start med tillverkarens egna Flyme OS 5.2.

En stor del till att Meizu skapat M3 Max är på grund av ett saftigt batteri. Telefonen har ett 4100 mAh stort batteri. Det i kombination med en Full HD upplöst skärm borde betyda att M3 Max kommer ha en ypperlig batteritid.

Bilderna är lånade av Meizu

Källa  

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!