Fler bilder läcker ut på Samsung Galaxy Folder 2

Jag rapporterade i fredags om att Samsung troligtvis är i full färd med att tillverka en vikbar telefon med både knappsats och pekskärm. Med i den artikeln fanns också ett gäng bilder på telefonen. Under dagen har det trillat in fler bilder på telefonen, men källan, som kommit in med bilderna, har också ett påstått pris på telefonen.
Enligt denna källa kommer telefonen kosta motsvarande 2450 svenska kronor, vilket i alla fall låter som ett rimligt pris för telefonen.

Bilden är lånad av androidauthority.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.