Apple livesänder sitt event den 7e september

Apple har under gårdagen gått ut med att man kommer live – sända sitt event som man ska hålla den 7e september, alltså nu på onsdag. Apple skriver i sitt pressmeddelande att om man planerar att se eventet så behöver man någon av följande produkter: en iPod, iPhone eller iPAd med iOS 7 eller senare programvara, en Mac med OS version 10.8.5 eller senare, eller en Apple TV (generation 2,3 och 4). Man meddelar också att det kommer kunna gå att streama eventet via en PC. Eventet börjar 19:00 svensk tid.

Bilden är lånad av Apple

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.