Då presenteras Xiaomi Mi Note 2 (rykte)

Om man ska tro flera källor så kommer Xiaomi släppa ett riktigt prestandamonster senare under denna månad. Det har än så länge varit oklart när telefonen kommer presenteras. Men nu ser det ut som information för presentationen dykt upp. Enligt läckan så kommer telefonen presenteras den 17e september, alltså om cirka två veckor.

I texten listas även en del av telefonens huvudspecifikationer så som en 5,7 tum stor skärm med Quad HD upplösning som sluttar ner längst telefonens långsidor, Snapdragon 821 med 6 GB RAM, dubbla bakre kameror och ett pris på motsvarande 3865 svenska kronor.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.