Samsung slutar tillverka det exploderade batteriet (bekräftat)

Det kommer inte som någon överraskning, men Samsung har nu meddelat att man kommer dra in på de batterier som man misslyckats stort med i Galaxy Note 7. Den typ av batterier som Samsung misslyckats med i Galaxy Note 7 är av typen SDI, vilket har blivit den första telefonen från Samsung med denna nya typ av batteri.
Det är ännu oklart vilket ersättningsbatteri telefonen kommer få. 
Bilden är lånad av Samsung

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.