Uncategorized

Då blir Samsung Gear S3 tillgänglig i Europa (bekräftat)

Samsung presenterade förra veckan sin nya smarta klocka Gear S3. Vad man inte gick ut med under eventet var när klockorna skulle lanseras på marknaden, och hur mycket klockorna skulle landa på prismässigt. Samsung gick i torsdags ut med att klockorna kommer kosta 3990 svenska kronor när de kommer ut på marknaden. Men under gårdagen har man även avslöjat att klockorna kommer släppas den 4 november. Enligt källan så gäller det både Frontier och Classic – modellen.

Bilden är lånad av Samsung

 Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...