Apple iPhone 7 och 7 Plus bekräftas av misstag

Apple har under kvällen råkat bekräfta existensen om att man kommer presentera iPhone 7 och 7 Plus under morgondagens event. I den vänstra sidkolumnen ser man namnet för telefonerna, och det ser ut att bli två telefoner istället för tre som vissa tidigare källor påstått.

Jag kan också bekräfta att ingen av telefonerna kommer ha ett 3,5 mm uttag för några hörlurar. Utan Apple satsar istället nytt med att använda Lightning porten som hörlursuttag.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.