Jag unboxar Bose QuietComfort 20

Idag anlände ett par Bose QuietComfort 20 till mig på redaktionen. Bose QC20 som de också förkortas, är Bose`s minsta Noice Canceling hörlurar då de är av typen in-ear. I videon tar jag i vanlig ordning upp vad som ingår i förpackningen när du ska köpa ett par Bose QC20. Jag kommer löpande publicera olika tester på hörlurarna med veckans gång.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.