Samsung Galaxy Note 7 orsakade att hus brann ner

Enligt en okänd källa så har en person i delstaten South Carolina, USA, råkat ut för en riktigt tråkig nyhet. Enligt källan brann en persons hus ner. Orsaken är ännu oklar, så det behöver inte vara Galaxy Note 7an som orsakade branden, men eftersom Samsung tillbakakallat telefonen, och personen hade en Note 7a i sitt hem, så riktas många misstankar till telefonen.

Bilden är lånad av phonearena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.