Så blir Samsung Galaxy A7 (2017)

Under gårdagen dök en okänd Samsung-telefon upp i benchmarkprogrammet GFXBench. Inget kodnamn nämns för telefonen, men enligt källan handlar det om Galaxy A7 (2017). Enligt GFXBench kommer Galaxy A7 få en 5,5 tum stor skärm med Full HD upplösning (1080 x 1920 pixlar), en octa-core processor med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en väldigt högupplöst främre kamera på 16 megapixlar, vilket är densamma som på baksidan. Telefonen sägs lanseras med Android 6.0.1 från start.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.