Så många exemplar av Honor 8 har Huawei sålt hittills

Huawei meddelade under gårdagens pressevent, att man sålt 1,5 miljoner Honor 8 telefoner sedan man bland annat började med att sälja telefonen i Sverige sedan juli månad. Under eventet berättade Huawei också att man har sålt totalt 100 miljoner Honor – telefoner, vilket är grymt imponerade tycker jag. Huawei är ett företag som bara kommer fortsätta växa ute i världen, det är något jag är helt övertygad om.

Bilden är lånad av Honor

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.