HTC fortsätter att teasa upp för Desire 10 – telefonen kommer presenteras den 20e september

HTC har under kvällen skickat ut en teaservideo för företagets kommande telefon, Desire 10. I videon avslöjas det att telefonen kommer ha en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, något som kommer kunna kopplas till Google Pixel som också sägs ha fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. HTC avslöjar inget mer, men förmodligen publicerar man fler detaljer under de kommande dagarna.

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.