De dubbla kamerorna i iPhone Plus-modeller blir exklusiva till 2018 (rykte)

När Apple brukar lansera två iPhones, en standard och en Plus-modell så brukar Plus-modellen alltid bjuda på något extra, denna gång råkade det vara att iPhone 7 Plus har dubbla kameror på baksidan, medan iPhone 7 har en enkel kamera.
Enligt flera källor så kommer Apple fortsätta med de dubbla kamerorna i bara Plus-modellerna till 2018, då man också ska integrera den dubbla kameran i standardmodellen. Uppgifterna anges vara att det ännu är för dyrt att sätta i de dubbla kamerorna i standardmodellen av iPhone 7, då det skulle spräcka Apples budget.

Bilden är lånad av Apple

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.