Close
Social profiles

På senare tid har det varit många skriverier om Samsungs senaste flaggskepp som i vissa fall blivit så överhettad så att telefonen (Galaxy Note 7) exploderat. Detta har inte bara tagit hårt på Samsung och deras konsumenter, utan också mycket runt omkring, såsom att flygjättarna Norwegian och SAS (Scandinavian Airline Systems) förbjudit att ladda eller för den delen ha Galaxy Note 7 påslagen, då man är rädda för att telefonen kan ta eld.

Nu har mobiljätten gått ut med att man måste lämna tillbaka sina Galaxy Note 7 – telefoner innan den 30e september om man vill ha en utbytt telefon, och därmed kunna flyga med telefonen. Samsung har gått riktigt många miljoner bak på telefonen på grund av batteriet, med andra ord har Samsung gjort en riktigt dundertabbe på telefonen.

Bilden är lånad av Samsung

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...