Så blir Xiaomi Mi 5S (rykte)

Jag har till och från i perioder skrivit om att Xiaomi kommer lansera en något uppdaterad version av flaggskeppet Mi5 senare i år. Nu har en ny källa dykt upp, som säger att Mi 5S kommer lanseras “någon gång i höst”.
Enligt denna källa kommer Xiaomi Mi 5S erbjuda Snapdragon 821 istället för Snapdragon 820, 6 GB RAM istället för 4 GB RAM och 256 GB internminne som max istället för 128 GB som nuvarande Mi5 kan erbjuda.

Fler detaljer lär komma ut om någon Mi 5S lanseras i höst.

Bilden är lånad av Xiaomi

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.