Close
Social profiles
Det blev ingen ny Mate från Huawei under IFA. Nu inkommer nya rykten om att telefonen kommer presenteras någon gång i december.
Enligt ryktet kommer telefonen använda sig av ett nytt chipp från Huawei, en uppföljare till Kirin 955 (som sitter i P9 och P9 Plus) som sägs kallas för Kirin 960. Chippet sägs bygga på 16 nm-teknik och ha åtta stycken kärnor.
Samma rykte menar också på att telefonen kommer få dubbla 20 MP kameror på baksidan. Ena kameran med en färgsensor, och den andra kameran med en sensor som tar bilderna i svartvitt. Alltså blir det på samma sätt kameran kommer fungera i Mate 9 som hos P9 och Honor 8.
Bilden är lånad av phonearena.com

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...