Så stor skärm får Samsung Galaxy S8 och S8 Edge (rykte)

Samsung har ännu inte hunnit få ut några Galaxy Note 7or i Sverige, tack vore det batteriproblem som telefonen råkat ut för. Men redan nu har det börjat spekulerats i hur Samsungs nästa flaggskepp, Galaxy S8 och S8 Edge kan komma att bli.

Enligt en källa så kommer båda telefoner ha Edge – skärmar, något som gör mig mycket tveksam till om Samsung verkligen kommer släppa två versioner av telefonen. Hur som helst säger källan att S8 kommer få en 5,1 tum stor skärm, medan Galaxy S8 Edge istället kommer få en 5,5 tum stor skärm. Det är ännu lång tid kvar till telefonen/telefonerna kommer att presenteras, så detta rykte bör tas med en nypa salt.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar