Close
Social profiles

När Apple hade sitt event i onsdags var det många som blev förvånade över att iPhone 7 och iPhone 7 Plus är vattentåliga enligt standarden IP67, vilket innebär (tekniskt sätt) att mobilerna ska klara att ligga på en meter djupt vatten i 30 minuter utan att ta någon skada. Men nu framkommer det att Apple inte kommer ta emot några fuktskadade iPhone 7 och 7 Plus.
Apple har alltså valt att göra en Samsung, då Samsung gjorde precis lika dant med Galaxy S5. Skillnaden är dock att Galaxy S5 hade en jobbig lucka man behövde stänga igen för att ingen fukt skulle tränga sig in. Det medan iPhone 7 och 7 Plus inte har en enda lucka man behöver ha koll på.

Bilden är lånad av Apple

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...