Samsung Galaxy A3 (2017) dyker nu upp i GFXBench

Under gårdagen kunde jag rapportera om att den största modellen i Samsungs Galaxy A – serie dykt upp i GFXBench, Galaxy A7. Nu har den minsta medlemmen i Galaxy A – serien istället dykt upp i samma program. Precis som för Galaxy A7.
Enligt GFXBench kommer Galaxy A3 (2017) få en 4,7 tum stor skärm med HD- upplösning (1280 x 720 pixlar), ett octa-core chipp med 2 GB RAM, 8 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en bakre 13 MP kamera, en främre 8 MP kamera och Android 6.0.1 från start.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.