Apple lanserar ny version av iPhone 6S och 6S Plus (bekräftat)

I och med Apples event som man höll i onsdags så presenterade man inte bara helt nya iPhones, utan man har även “uppdaterat” iPhone 6S och 6S Plus. Det då man i fortsättningen kommer sälja telefonerna i en 128 GB version, eller en 32 GB version. Priset för 6S med 32 GB inbyggt minne kommer ligga på 6495 svenska kronor, medan modellen med 128 GB minne istället kommer kosta 7495 svenska kronor.

Om vi istället tar en titt på iPhone 6S Plus så kommer 32 GB modellen ligga på 7495 svenska kronor, medan modellen med 128 GB minne istället kostar 8495 svenska kronor. Alla modeller är tillgängliga för köp idag.

Bilden är lånad av Apple

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.