Close
Social profiles

Under gårdagen har LeEco 3 telefon dykt upp hos en källa, som fått tag på en bild som visar specifikationerna på telefonen. Till att börja med sägs det att telefonen kommer få en 5,7 tum stor skärm med Quad HD upplösning, chippet Snapdragon 821 med hela 8 GB RAM, 256 GB inbyggt minne, en fingeravtrycksläsare, ett gigantiskt 5000 mAh batteri, två bakre kameror, båda med 13 MP upplösning och en främre kamera på 16 megapixlar.

Det går inte annat än att imponeras av telefonens prestanda, 8 GB RAM är något i hästväg, något som ingen av dagens telefoner kan kvala upp mot. Men att telefonen ska få ett 5000 mAh batteri gör inte saken sämre, då den lär få runt två dagars batteritid.

Men av bilden att döma kommer LeEco också släppa en mindre påkostad variant av telefonen som skiljer sig på så sätt att den har 6 GB RAM istället för 8 GB. Vidare ska den ha fått en 5,5 tums skärm med upplösningen 1080 x 1920 pixlar istället för Quad HD-upplösning, en bakre 16 MP kamera, en främre 8 MP kamera, 64 GB inbyggt minne och ett mindre 4070 mAh batteri. Alla andra specifikationer sägs bli densamma som i 8 GB RAM – modellen.
LeEco håller ett event den 21 september då man förväntas visa upp telefonen.

Bilden är lånad av techupdate3.com

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...