Hem Framsidan på Google Pixel XL dyker upp i det vilda (rykte)

Framsidan på Google Pixel XL dyker upp i det vilda (rykte)

Enligt flertalet källor kommer Google visa upp sina nya satsningar inom mobilbranschen den 4e oktober. Nu ser det ut som att en bild på Pixel XLs framsida dykt upp. Vid en första anblick gillar jag verkligen framsidan, då den ser ut att få minimala ramar runtom skärmen. Framförallt gillar jag att det knappt är någon ram alls på långsidan.
På ovansidan ser vi en högtalare, med lite ram runtomkring. Under skärmen ser det istället ut att vara en hel del sparat av ramen. Nu när man sparat så mycket ram på undersidan skulle jag gärna sett en högtalare placerad där, så man kunde få ut stereo – ljud från mobilen.

Detta är dock bara en prototypbild som en källa skapat, så den slutgiltiga Pixel XL behöver inte alls se ut såhär i slutändan.

Bilden är lånad av phonearena.com

  Källa

Lämna ett svar