Nexus 6 och Nexus 9 (LTE) får Android 7.0 Nougat inom de kommande veckorna

Jag rapporterade för några veckor sedan att Google har börjat rulla ut Android 7.0 Nougat till många av företagets Nexus -produkter. Två produkter man däremot inte ännu hunnit uppdatera är mobilen Nexus 6, och surfplattan Nexus 9 med LTE/4G. Enligt källan så kommer Google uppdatera båda produkterna inom några veckor, vilket kan låta rimligt.

Bilden är lånad av Google

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.