Bekräftat: då släpper Samsung på försäljningen för Samsung Galaxy Note 7

Samsung har haft stora batteriproblem med sitt senaste flaggskepp, och därav har försäljningen av telefon fått dragits in i flertalet länder, däribland USA. Nu har det koreanska företaget sagt att alla som lämnat in sina telefoner senast kommer få nya 28e september, men man meddelar också att man kommer släppa på försäljningen “som vanligt” strax efter att de drabbade kunderna fått sina utbytesenheter.
Man meddelar inte att Sverige är ett av de följande länderna, men det skulle verkligen förvåna mig om den inte kommer hit i början på oktober, då den egentligen var planerad till att släppas 2a september.

Bilden är lånad av Samsung

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.