Jag unboxar Apple Watch Series 2

Apple har (klantigt nog?) valt att släppa den nya Apple Watch – klockan och iPhone 7/7 Plus samtidigt. Därav har klockan under dagen fått mindre uppmärksamhet än telefonen. Jag har däremot haft turen att få hem en Watch Series 2 (Space Gray med grå boett). Självklart har jag i vanlig ordning gjort en unboxing på klockan som ni kommer kunna se nedan.
Första intrycket av klockan jag fått är att  den känns riktigt genomtänkt. Jag kommer under de kommande dagarna (kanske idag) publicera ett test på klockan.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.