Close
Social profiles

Förra året lanserade Samsung mellanklassmobilen Galaxy A8. Nu ser det ut som att en uppföljare till förra årets Galaxy A8 är på gång. Enligt flera källor kommer telefonen kallas för Galaxy A8 (2016). Av bilden att döma kommer den få beteckningen SM-A810F. Om vi tar en titt på telefonens specifikationer så listas det att den ska få en skärm med Full HD – upplösning (storlek okänd), Samsungs egna Exynos 7420 -processor med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en bakre 8 MP kamera och en främre 5 MP kamera. Det listas också att den kommer med Android 6.0.1 förinstallerat.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...