Close
Social profiles

Samsung har än så länge Galaxy A3, A7 och A5 i sin mellanklasserie A-serien. Men nu kan det bli ändring på det. Detta då en källa nu släppt bilder på vad som påstås vara en mobil kallad Galaxy A9. Telefonen går under kodnamnet Amy, och av bilden att döma kommer den vara byggd i ett enda stycke aluminium, som ska finnas att tillgå i färgerna silver, svart, guld och rosa guld.

Om vi istället tar en titt på telefonens specifikationer så sägs den erbjuda en 6 tum stor skärm med 1080 x 1920 pixlars upplösning, ett octa-core chipp med 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en bakre 16 MP kamera, en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan (under skärmen) och Android 6.0.1 från start.

Bilden är lånad av worldwildtech360

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...