Google Pixel och Pixel XL blir stänktåliga (rykte)

Enligt ett nytt rykte så kommer Google två kommande telefoner, Pixel och Pixel XL, bli IP53 klassade. Något som innebär att de ska kunna ta en lättare dusch, eller lättare regn. Källan spekulerar i att Google väljer att göra mobilerna stänktäta, då det visat sig att allt fler får fuktskadade telefoner. Jag tycker själv det är mycket bra att allt fler tillverkare ger sina telefoner någon slags IP-klassning, då det ger en trygghet till att exempelvis i regnet.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.