Uncategorized

Xiaomi Mi 5S åker genom benchmarkprogram – får hög poäng

Nyligen har Xiaomis kommande toppmodell, Mi 5S, åkt genom benchmarkprogammet AnTuTu. Telefonen får en hög poäng då den får siffrorna 164002, visst, det är väldigt bra siffror. Men som jag skrivit tidigare så är siffror inte allt, utan hur man själv upplever en telefon är minst lika mycket värt.
Mi 5S sägs få Qualcomms nya prestandachipp Snapdragon 821 med 6 GB RAM. Men det sägs också att telefonen kommer bli ett selfiemonster med 16 megapixlar på framsidan (och bländaravtalet f/1.8).

Bilden är lånad av AnTuTu

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...