UMi presenterar extrem version av existerande flaggskeppet Plus

Kinesiska tillverkaren UMi har under gårdagen presenterat en “extrem” version av flaggskeppet Plus, i alla fall väljer tillverkaren att kalla den för det. Det man implementerat som nytt är ett snabbare chipset i form av Helio P20 tillsammans med 6 GB RAM. Detta istället för 4 GB RAM och Helio X10 som vi hittar i den “gamla” Plus-modellen.

Alla andra specifikationer är identiska med föregångaren. Så det vill säga bland annat en 5,5″ stor skärm med Full HD-upplösning och en bakre kamera på 13 megapixlar. Den “nya” varianten kommer också med Android 7.0 Nougat från start.

Bilden är lånad av UMi

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.