By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Häftig funktion kommer till Samsung Galaxy S7 och S7 Edge i nästa uppdatering (rykte)

3 min read

Jag rapporterade nyligen om att Samsung är i full färd med att testa Android 7.0 Nougat på företagets telefoner Galaxy S7 och S7 Edge. Nu har det framkommit att telefonerna kommer få ärva en funktion som storebror Galaxy Note 7 redan har. Efter Nougat-uppdateringen till S7-telefonerna ska man kunna se mer information på Always On-skärmen, som till exempel en kalender om man vill det.

Källa

Bilden är lånad av Samsung

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...