Close
Social profiles

Jag rapporterade nyligen om att Samsung är i full färd med att testa Android 7.0 Nougat på företagets telefoner Galaxy S7 och S7 Edge. Nu har det framkommit att telefonerna kommer få ärva en funktion som storebror Galaxy Note 7 redan har. Efter Nougat-uppdateringen till S7-telefonerna ska man kunna se mer information på Always On-skärmen, som till exempel en kalender om man vill det.

Källa

Bilden är lånad av Samsung

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...